bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Sessió inicial

Sessions informatives

Darrera actualitat emprenedora

inscriure.gif Si vols rebre el butlletí "Barcelona Activa - Emprenedoria" amb l'activitat i novetats destacades clica al següent enllaç i indica a quina adreça email vols que te l'enviem:

[recorda que a l'adreça email que has indicat, rebràs la confirmació de la subscripció amb un email de títol "Benvingut/guda" de Barcelona Activa | Emprenedoria; i també que a tots els nostres enviaments incloem un enllaç perquè et donis de baixa del butlletí en qualsevol moment]

Emprenedoria2017 1T

Last minute: activitat disponible propers dies [RSS]:

Programa SENCER d'activitat a Emprenedoria: ico_pdf_color.gif

Assessorament col·lectiu

Assessorament en grup reduït sobre la posada en marxa d'un projecte empresarial, entrant a valorar els diferents casos particulars, resolent els dubtes que puguin sorgir i discutint les millors opcions per a cada tipus de projecte. Tipologia:

1) Assessorament col·lectiu de Traspassos: Per a donar resposta als vostres dubtes sobre les diferents fases del procés de compravenda d'un negoci, la documentació necessària, criteris de valoració, fonts de finançament i altres aspectes rellevants a tenir en compte durant la tramitació d'un traspàs.

2) Assessorament col·lectiu de Formes jurídiques: En aquest assessorament intentarem donar resposta als vostres dubtes sobre les diferents formes jurídiques que les persones emprenedores tenen a l'abast a l'hora de constituir-se, i ajudar-vos a detectar la idoneïtat de cadascuna en funció dels diferents perfils de les persones promotores del negoci.

3) Assessorament col·lectiu de Finançament: En aquesta activitat s'expliquen els diferents mecanismes de finançament existents en el mercat, es resolen els diferents dubtes sobre el seu funcionament i procediments, i es mira d'establir el més adequat per a cadascun dels projectes assistents.

Sol·licitud d'assessorament tècnic

fletxa_activitat_creacio.gif Si vols sol·licitar assessorament tècnic amb cita prèvia amb l'equip tècnic expert, demana cita a aquest enllaç.

fletxa_activitat_creacio.gif Novetat: I ara també, demana assessorament a Nou Barris, a aquest enllaç.

RECORDA que per l'assessorament amb cita prèvia amb l'equip tècnic és convenient preparar-se prèviament l'entrevista fent un recull de les consultes a realitzar. Al mateix temps, recorda que disposes del complet aplicatiu Pla d'Empresa ONLINE, que t'ajudarà a analitzar la viabilitat amb el suport del equip tècnic expert que posem a la teva disposició.

C. per a la Iniciativa Emprenedora Glòries

C/ Llacuna, 162, Barcelona | 901 551 155

Bus 7, H12, 62, 92, 192, B-21
Metro Línia 1 - Glòries
Tram T4 - Ca l'Aranyó
Renfe Estació Clot

Més detalls al mapa.

Per a fer ús del Centre de Recursos per Emprendre s'ha d'haver fet la sessió informativa.

Àmbit economia social i solidària

Sol·licitud assessorament en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària

Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar i ajudar a fer que el vostre projecte tiri endavant. El servei ofereix assessorament, entre d'altres, en: generació de la idea, legislació, fiscalitat, comunicació, finançament, organització i gestió d'equips i acompanyament en l'elaboració del pla d'empresa.

fletxa_activitat_creacio.gif Demaneu assessorament en el següent enllaç