bcn.cat/emprenedoria

Avís:
Del 2 de Juliol fins al 25 de setembre el Centre de Recursos per empendre romandrà tancat a partir de les 15h.

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Sessió inicial

Sessions informatives

C. per a la Iniciativa Emprenedora Glòries

C/ Llacuna, 162, Barcelona | 901 551 155

Bus 7, H12, 62, 92, 192, B-21
Metro Línia 1 - Glòries
Tram T4 - Ca l'Aranyó
Renfe Estació Clot

Més detalls al mapa.

Assessorament col·lectiu per a persones emprenedores

Servei d'assessorament col·lectiu per a persones emprenedores. Amb aquest servei es tracta de manera conjunta en grups reduïts de diferents temàtiques relacionades amb la posada en marxa d'un projecte empresarial, entrant a valorar els diferents casos particulars, resolent els dubtes que puguin sorgir i discutint les millors opcions per a cada tipus de projecte.

Tipologia:

1) Assessorament col·lectiu de Formes jurídiques . En aquesta activitat s¿expliquen les diferents formes jurídiques que les persones emprenedores tenen a l'abast a l'hora de constituir-se, es resolen els diferents dubtes que puguin sorgir sobre elles, i es comenta la idoneïtat de cadascuna en funció dels diferents perfils de les persones promotores del negoci.

2) Assessorament col·lectiu de Finançament. En aquesta activitat s'expliquen els diferents mecanismes de finançament existents en el mercat, es resolen els diferents dubtes sobre el seu funcionament i procediments, i es mira d'establir el més adequat per a cadascun dels projectes de les persones emprenedores assistents.

Sol·licitud d'assessorament tècnic

Per a fer ús del Centre de Recursos per Empendre s'ha d'haver fet la sessió informativa. En cas de voler assessorament expert amb l'equip tècnic haurem de demanar cita mitjançant aquest enllaç.

RECORDA que per l'assessorament amb cita prèvia amb l'equip tècnic es convenient preparar-se prèviament l'entrevista fent un recull de les consultes a realitzar. Al mateix temps, recorda que disposes del complet aplicatiu Pla d'Empresa ONLINE, on t'ajudarà a analitzar la teva viabilitat amb el suport del equip tècnic expert que posem a la teva disposició.

Darrera actualitat emprenedora

inscriure.gif Si vols rebre el butlletí "Barcelona Activa - Emprenedoria" amb l'activitat i novetats destacades clica al següent enllaç i indica a quina adreça email vols que te l'enviem:

[recorda que a l'adreça email que has indicat, rebràs la confirmació de la subscripció amb un email de títol "Benvingut/guda" de Barcelona Activa | Emprenedoria; i també que a tots els nostres enviaments incloem un enllaç perquè et donis de baixa del butlletí en qualsevol moment]

Emprenedoria2017 1T

Last minute: activitat disponible propers dies [RSS]:

Programa SENCER d'activitat a Emprenedoria: ico_pdf_color.gif

Àmbit economia social i solidària

Sol·licitud assessorament en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària

Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar i ajudar a que el vostre projecte tiri endavant. El servei ofereix assessorament, entre d'altres en: generació de la idea, legislació, fiscalitat, comunicació, finançament, organització i gestió d'equips i acompanyament en l'elaboració del pla d'empresa.

Pots demanar assessorament en el següent enllaç