bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Si vols muntar una empresa o tens un projecte emprenedor vine a Barcelona Activa

Sessions informatives

Darrera actualitat emprenedora

inscriure.gif Si vols rebre el butlletí "Barcelona Activa - Emprenedoria" amb l'activitat i novetats destacades clica al següent enllaç i indica a quina adreça email vols que te l'enviem.Activitats en streaming i online

Assessorament per a Emprendre als Districtes

Si ets una persona emprenedora o empresària i vius a Nou Barris o Ciutat Vella, consulta tots els recursos que oferim per posar en marxa o consolidar un projecte, en els Punts d'Atenció a l'Activitat Econòmica dels teu districte.

Hi podràs contactar:

Punt d'Atenció a l'Activitat Econòmica de Nou Barris: truca al 665888805 o envia un correu a punteconomicnb@barcelonactiva.cat

Punt d'Atenció a l'Activitat Econòmica de Ciutat Vella: truca al 606392986 o envia un correu a punteconomiccv@barcelonactiva.cat

Sol·licitud Assessorament per a emprendre (per via telemàtica)

> Si vols sol·licitar assessorament tècnic amb cita prèvia amb l'equip tècnic expert, demana cita a aquest enllaç i et rebrem per via telemàtica.

RECORDA que per l'assessorament amb cita prèvia amb l'equip tècnic és convenient preparar-se prèviament l'entrevista fent un recull de les consultes a realitzar. Al mateix temps, recorda que disposes del complet aplicatiu Pla d'Empresa ONLINE, que t'ajudarà a analitzar la viabilitat amb el suport del equip tècnic expert que posem a la teva disposició.

C. per a la Iniciativa Emprenedora Glòries

C/ Llacuna, 162, Barcelona | 901 551 155

Bus 7, H12, 62, 92, 192, B-21
Metro Línia 1 - Glòries
Tram T4 - Ca l'Aranyó
Renfe Estació Clot

Més detalls al mapa.

Per a fer ús del Centre de Recursos per Emprendre s'ha d'haver fet la sessió informativa.

Sol·licitud assessorament en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària

Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar i ajudar a fer que el vostre projecte tiri endavant. El servei ofereix assessorament, entre d'altres, en: generació de la idea, legislació, fiscalitat, comunicació, finançament, organització i gestió d'equips i acompanyament en l'elaboració del pla d'empresa.

fletxa_activitat_creacio.gif El servei d'Assessorament tècnic en Economia Social i Solidària funciona a través de correu electrònic i per telèfon.