bcn.cat/emprenedoria

Des del 02/05/2019 al 27/09/2019:
el servei espai d'auto ús serà de 9h a 15h.

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Xarxa d'Incubadores

Les incubadores són entorns innovadors, amb les infraestructures i els serveis més avançats, amb l'objectiu de donar suport als projectes empresarials en els seus processos de creació i creixement.

Per aconseguir-ho, posen a disposició de les empreses: serveis logístics, administratius i de valor afegit, que faciliten l'accés al finançament i a la internacionalització, i fomenten el networking i les sinergies amb empreses allotjades.

Coneix la Xarxa d'Incubadores de Barcelona Activa

L'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, facilita la instal·lació d'empreses de nova creació a la ciutat de Barcelona amb diferents propostes específiques i destinades, respectivament, a empreses innovadores de nova creació i entitats que aglutinen innovació i les seves spin-off.

Coneix la Xarxa d'Incubadores

Espais de coworking

Els espais de coworking, en contraposició als mòduls d'ús privat, són espais oberts l'ús dels quals també permet aprofitar tot el ventall de serveis que ofereix Barcelona Activa.

Aquests espais estan dotats amb el mobiliari imprescindible, perquè els i les professionals autònoms i microempreses puguin desenvolupar la seva activitat i relacionar-se amb altres empreses i/o persones professionals.

Coneix els espais de coworking de Barcelona Activa

L'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, també ofereix espais de coworking per a microempreses i professionals.

Coneix els espais coworking