bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

És el teu negoci invertible?

Activitats Emprenedoria

Quins requisits ha de complir la meva empresa per ser invertible? Si estàs en recerca de finançament o de persones amb qui associar-te i vols saber valorar el teu negoci, comerç o startup, t'explicarem com fer-ho de forma fàcil i senzilla.

Monosessió: 1 sessió de 2 hores.

Activitat gratuïta

Contingut

Objectius generals:

Aprendre a valorar un negoci des de diferents punts de vista, d'un/a inversor/a, d'un/a comprador/a, d'un banc, d'un/a altre/a soci/a...
Saber quina és la informació que un/a inversor/a ha de rebre d'una persona emprenedora en presentar el projecte.

Objectius específics:

Aprendre a definir el teu projecte.
Definir els punts clau que un/a inversor/a vol conèixer d'un projecte.
Com fer la presentació i conèixer el contingut que ha de tenir.

TEMARI:


1. Com definir el meu projecte.
2. Com captar l'interès d'un/a inversor/a.
3. Què és el que un/a inversor/a ha de saber.
4. Com transmetre a la persona inversora la informació clau.
5. Punts de presentació d'inversors/es.
6. Com valorar la meva empresa.
7. Valor Real, Valor d'inversió.
8. Cas: "Fruiteria Manolita".
9. Casos pràctics. Valorem el teu negoci.


Activitat impartida per David Blasco, Marta Nolis i Jorge Blasco, d'Accelgrow.

Calendari
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.


Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.


En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a lapartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.


Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Persones emprenedores amb una idea de projecte o start-ups que busquin finançament, autònoms / es i comerços que estiguin plantejant-se créixer de forma immediata.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.