bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Saps com i per què fer un estudi de mercat?

Activitats Emprenedoria

Introdueix-te en el món dels diferents estudis de mercat, donant-nos els coneixements bàsics per fer aquesta investigació tan necessària per a la teva empresa.

Monosessió: 1 sessió de 4 hores

Activitat gratuïta

Contingut

Aquesta activitat és imprescindible per qualsevol emprenedor que vol muntar-se la seva petita empresa i necessita conèixer amb profunditat al seu mercat. No es poden córrer riscos, hem de minimitzar-los, per tant  hem de saber què vol el potencial client, què fa la competència i per això, aquesta activitat ens introdueix en el món dels diferents estudis de mercat, donant-nos els coneixements bàsics per fer aquesta investigació tan necessària.

OBJECTIU GENERAL:
. Aprèn a analitzar el mercat per tal d'extreure conclusions que t'ajudin a desenvolupar adequadament  el teu projecte de negoci.

OBJECTIUS ESPECÍFICS:
- Saber quan fer un estudi de mercat
- Conèixer els diferents tipus d'estudi de mercat i quins necessitem
- Saber i aplicar les etapes del procés d'investigació
- Aprendre a fer un qüestionari
- Conèixer quines fonts d'informació existeixen

TEMARI:
1. Quan hem de fer un estudi de mercat.
2. Quins tipus destudi de mercat hi ha?
3. Quins estudis són més apropiats per la nostra investigació?
3. Comencem el procés d'investigació. Etapes
4. Com fer un qüestionari?
5. On puc trobar més informació?

Activitat impartida per Sergi Manaut i Carlos Pérez

Calendari
  • Dimecres 25 de Març de 2020 Horari: 09:30 - 13:30h.
  • Obertura de la inscripció 10/03/2020 a les 00:00h.
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a lapartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Per a un millor aprofitament d'aquesta activitat es recomana portar el següent material:

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.


Activitats Relacionades