bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Afectació de la COVID19 en la gestió de contractes vinculats a licitacions públiques - Aula Virtual

Activitats Emprenedoria

Activitat adreçada a coneixer les mesures posades a l'abast per l'Administració pública, per tal de minimitzar l'impacte de la crisi de la Covid-19 en els contractes públics i la convivència dels contractes amb les mesures de prevenció de la salut. Amb una metodologia enfocada a facilitar la presa de decisions internes des del punt de vista laboral i econòmic.

Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Objectius generals

Facilitar eines de millora de la gestió


Contribuir a la gestió i l'enfortiment per garantir la continuïtat i la viabilitat amb màximes garanties.


Donar eines a empreses, iniciatives i entitats de l'economia social i solidària perquè tinguin més coneixement i informació per gestionar i millorar el seu funcionament en el moment.


Temari

- Marc regulador actual

- La suspensió o no dels contractes

- Procés de suspensió

- Contractes de serveis i subministraments successius

- Resta de contractes de serveis i subministraments

- Contractes d'obres

- Despeses indemnizables

- Plans de contingència

Calendari
Més informació

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.
Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!
Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.

Orientat a organitzacions de l'Economia Social i Solidària.


Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.


Activitats Relacionades