bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/Óries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Punt d'Acollida i Orientaciˇ

Desenvolupament Socioecon˛mic de Proximitat

Des de Barcelona Activa volem orientar-vos en la vostre formaciˇ especÝfica , la recerca de feina i a explorar les possibilitats d'emprendre en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria

Contingut

El Punt d'Acollida i Orientació és un Servei especialitzat per informar i orientar a les persones interessades en formar-se, treballar o emprendre en l'àmbit de l'economia social i solidària i a les empreses del sector, durant i després de la COVID-19.

Podeu demanar una cita presencial i us atendrem a InnoBA, el centre de referència en innovació socioeconòmica de Barcelona Activa, al carrer Perú, 52.

Calendari
MÚs informaciˇ

Si teniu algun dubte podeu contactar a:  innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat

Entenem per Economia Social i SolidÓria totes aquelles prÓctiques econ˛miques transformadores que tenen com a tret caracterÝstic una altra manera de fer economia, tot prioritzant la satisfacciˇ de les necessitats de les persones. Aquestes iniciatives incorporen, tambÚ, la perspectiva de gŔnere i tenen un alt compromÝs amb la comunitat, la cura del seu impacte en l'entorn i aposten per una gestiˇ democrÓtica i participativa.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pÓgina Ús perquŔ totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automÓticament quan es produeix la baixa d'una inscripciˇ o bÚ quan programem les noves sessions.