bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Màrqueting online: definició d'una estratègia transversal i guanyadora - Aula virtual

Activitats Emprenedoria

Eines, metodologies i estratègia per a definir el què, el com i el per què d'un canal virtual ple d'oportunitats però també de dilemes. Els objectius d'un lloc web, com plantejar les vendes online, el per què dels blocs i la presència en xarxes socials, el ROI i les mètriques com a motor de l'estratègia, els conceptes SEM/SEO, el content marketing i més

Monosessió: 1 sessió de 2 hores.

Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.


Avui en dia cal que les noves iniciatives emprenedores tinguin una estratègia de màrqueting coherent al target al que van dirigides. Per a fer això cal que tinguin en compte que poden adreçar-se tan de forma off line com online.

En aquest webinar de 90 minuts coneixeràs els fonaments que ha de tenir la vessant online del teu projecte. Així poder saber per a que et pot servir un bon posicionament SEO (normalment lligats a resultats a mig i llarg termini) o SEM, o quines xarxes socials utilitzar i perquè. I tot això serà possible si prèviament ha pogut definir correctament el "buyer persona".

Si vols saber més t'esperem en aquest webinar, impartit per l'equip de Galactinet.Calendari
  • Dijous 30 de Juliol de 2020 Horari: 10:00 - 12:00h.
  • Obertura de la inscripció 15/07/2020 a les 00:00h.
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, nomé cal que facis la nostra sessió informativa online.

La mateixa nit que facis la sessió informativa on line rebràs el teu ID d'usuari o usuària i la contrasenya per a poder accedir a aquesta formació.

En cas que no puguis participar en  l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal. D'aquesta manera una altra persona podrá aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.
Marqueting_Online_definicio_estrategia_transversal_guanyadora.pdf Horari

Persones emprenedores que vulguin posar en marxa una nova iniciativa emprenedora, i que vulguin conèixer com desenvolupar la seva estrategia de marketing, i més concretament la part que fa referència a la part online.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.