bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Com comunicar amb un pressupost baix

Activitats Emprenedoria

Donar a conèier com crear fets noticiables per aconseguir que els mitjans de comunicació s'interessin per el que fem.

Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.


Moltes startups que comencen es troben el problema de com comunicar el seu producte i com captar l'atenció dels mitjans perquè publiquin accions que fan.
En aquest taller aprendrem a comunicar-nos amb un pressupost baix. La ponent ens explicarà exemples de diferents startups de sectors molt diversos, que van ser capaces de generara titulars als mitjans de comunicació i com ho van aconseguir.. Aprèn en aquest taller com planificar, gestionar i seguir una campanya de comunicació de baix cost, ideal per a una Startup.

Sobre el ponent
RG Together és una consultora de comunicació, especialitzada del 100% en startups, que ofereix solucions a mida. Aquesta agència de comunicació ajuda a l'start-ups a donar-se a conèixer a través de l'aparicions mediàtica.
Reyes González és la seva fundadora i CEO. Anteriorment, ha estat responsable de comunicació i relacions públiques de Yell Advertising: gerent de comunicació (interna i externa) per a Espanya i coordinadora de LATAM, tenint cura de les responsabilitats pressupostàries. També ha estat directora de relacions públiques i comunicacions de TPI (Grup Telefónica) per a Espanya i responsabilitat social corporativa: durant aquest període, l'empresa va ser llistada a l'IBEX 35.

Calendari
Més informació

Per a participar en aquesta activitat cal que formis part de la comunitat de persones emprenedores de Barcelona Activa. Per a formar part només cal que facis una de les nostres sessions informatives on line.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.Si finalment no pots participar en l'activitat, preguem et donis de baixa utilitzant l'apartat d'Activitas del teu Espai Personal.

Activitat dirigida especialment a startups i persones de comunicació i màrqueting de projectes de nova creació.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.