bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Programa Cooperatives de Joves: Aprèn a crear i gestionar una cooperativa de treball amb altres joves

Altres Economies

Sou joves i teniu interès en el cooperativisme i l'Economia Social i Solidària? Busqueu un grup per posar en marxa un projecte d'autoocupació col·lectiva o potser ja formeu part d'un i voleu començar un projecte? Si és així, a través d'aquest programa podreu participar en la primera experiència de cooperatives de joves a Barcelona, inspirada en les cooperatives de Joves del Quebec.

Contingut

Durant aquesta sessió, les entitats impulsores del programa Cooperativa de joves us explicarem els aspectes clau d'aquesta iniciativa.
A més, us presentarem la proposta d'itinerari del programa d'acompanyament, que us ocuparà unes sis hores setmanals i s'organitzarà en tres blocs:
1. Construcció del projecte a partir del grup de joves participants i de l'ecosistema, visions i pràctiques del cooperativisme i l'Economia Social i Solidària.
2. Disseny de la cooperativa: òrgans socials, comissions de treball, tria de serveis o activitats i repartiment de rols i funcions segons els vostres desitjos i acords grupals. Elaboració d'estatuts i assemblea de constitució.
3. Posada en marxa: elaboració del pla de promoció, comunicació i publicitat, gestió i cura de l'equip de treball, llançament de la cooperativa.
4. Tancament i avaluació
Tot el procés es construirà a partir de les decisions i el treball de grup de joves participants, amb el suport de cooperatives i entitats de l'Economia Social i Solidària del territori.
Us hi esperem!

Calendari

La sessió tindrà una durada d'una hora i es realitzarà a l'Espai Jove Les Basses, a Nou Barris.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.