bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Les claus de la comunicació en l'Economia Social i Solidària i com aplicar-les al teu projecte (NOVA)

Activitats Emprenedoria

La comunicació actual sovint reflecteix les dinàmiques del model econòmic hegemònic. En aquesta càpsula analitzarem i debatrem si des del món cooperatiu i l'economia social i solidària és possible generar (o s'està generant) un nou paradigma comunicatiu basat en la no competició, el respecte pel medi ambient, les llicències lliures o la perspectiva de gènere; entre altres. Aquesta càpsula és una introducció. Si després voleu aprofundir, podreu fer-ho en la formació del Pla de comunicació amb perspectiva de gènere

Contingut

Objectius generals de l'activitat:

Reflexionar sobre el model comunicatiu actual i promoure la creació d'un nou paradigma que respongui als valors de l'Economia Social i Solidària.

Objectius específics de l'activitat:

- Conèixer eines i estratègies que permetin desenvolupar una comunicació coherent amb els valors de l'economia solidària.
- Oferir exemples concrets i pràctics sobre com estan comunicant altres organitzacions de l'ESS.
- Generar un espai d'autodiagnosi que permeti a les persones participants avaluar la seva comunicació en relació als valors de l'ESS.

Calendari
Més informació

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.
Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!
Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.

Persones que estan desenvolupant o treballen dins del que anomenen economies transformadores i que millorar la seva presència a mitjans.

Professionals de la comunicació en general.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.