bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

BUSQUES ESPAI PER DESENVOLUPAR EL TEU PROJECTE? VINE A LA CLOTA COTREBALL! (sessió on line)

Activitats Emprenedoria

En aquesta sessió informativa s'explicarà com sol·licitar plaça en aquest singular espai municipal de cotreball, impulsat per Districte d'Horta-Guinardó i Barcelona Activa. És un conjunt de locals d'un total de 362 m2, ubicats al barri de La Clota (Avinguda de l'Estatut 1-13, a prop de plaça Eivissa) La contraprestació per a l'ús gratuït de les instal·lacions és la realització d'accions específiques de retorn social que es dissenyen conjuntament amb les entitats d'Horta-Guinardó amb cada cotreballador i cotreballadora, atenent als seus perfils i les necessitats del territori. Suposen entre 4 i 8 hores de dedicació al mes.

Calendari
  • Sessió presencial: Dimecres 16 de Desembre de 2020 Horari: 18:30 - 20:00h. Idioma: Català
  • Obertura de la inscripció 01/12/2020 a les 00:00h.

Destinat a totes aquelles persones que vulguin iniciar una activitat o ja la tinguin iniciada i vulguin conviure amb projectes emprenedors i innovadors com el teu, ampliant la seva xarxa de contactes i relacions.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.