bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

Emprendre amb Barcelona Activa és fàcil

Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar i ajudar a que el vostre projecte tiri endavant. El servei ofereix assessorament, entre d'altres en: generació de la idea, legislació, fiscalitat, comunicació, finançament, organització i gestió d'equips i acompanyament en l'elaboració del pla d'empresa.

Contingut

Teniu un projecte d'emprenedoria social i col·lectiva? Voleu muntar una cooperativa, associació o empresa d'Economia Social? Sou un col·lectiu i li esteu donant voltes a un projecte amb activitat econòmica? Fa temps que desenvolupeu activitat de  manera informal i voleu formalitzar-la? Vols montar un projecte d'auto-ocupació amb un fort impacte social i/o ambiental?

Aquest servei d'assessorament es troba ubicat al Centre per la Iniciativa Emprenedora Glòries. L'horari d'assessorament és de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 i també dimarts i dijous de 15:00 a 18:30. Cal demanar cita prèvia a través d'aquest calendari.

Recordeu però, que per accedir al servei heu d'haver fet prèviament la Sessió Informativa per Emprendre, per tal d'obtenir les claus d'accés. Enllaç aquí.

Calendari
  • Dijous 19 de Desembre de 2019 Horari: 15:00 - 15:30h.
  • Obertura de la inscripció 09/12/2019 a les 00:00h.
  • Dijous 19 de Desembre de 2019 Horari: 15:30 - 16:00h.
  • Obertura de la inscripció 09/12/2019 a les 00:00h.
Més informació

Si teniu algun dubte podeu contactar a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat

Entenem per Economia Social i Solidària totes aquelles pràctiques econòmiques transformadores que tenen com a tret característic una altra manera de fer economia, tot prioritzant la satisfacció de les necessitats de les persones. Aquestes iniciatives incorporen, també, la perspectiva de gènere i tenen un alt compromís amb la comunitat, la cura del seu impacte en l'entorn i aposten per una gestió democràtica i participativa.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.


Activitats Relacionades