bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

La Comunificadora: taller introductori

Altres Economies

Programa d'impuls per a projectes d'economia col·laborativa amb enfocament procomu en què s'ofereix un itinerari que inclou formació, assessorament especialitzat i espais participats i de col·laboració entre projectes.

Contingut

Formació oberta, on s'aporten continguts sobre el funcionament del programa, l'economia col·laborativa procomú, les necessitats de diversos sectors, les competències per passar d'idees a propostes, i la formació d'equips.

Cada sessió va dirigida a projectes diferents segons el seu sector o àmbit d'activitat.

- 12/12, comuns urbans, cultura, oci, mitjans de comunicació, participació ciutadana, barris, coneixement i recerca (InnoBA, Perú, 52)


- 18/12, consum, finances, medi ambient, agroecologia, economia circular, rural, naturals, feminismes, cures i migracions (InnoBA, Perú, 52)


- 14/1, makers, xarxes, internet de les coses, blockchain, digitals (Convent de Sant Agustí, Pons i Clerch, 2)

Calendari
Més informació

Aquesta activitat és un taller introductori a La Comunificadora, el programa d'impuls de projectes d'economia col·laborativa amb enfocament procomú. Si voleu més informació, envieu un correu a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.