bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Els errors més habituals d'una persona emprenedora

Activitats Emprenedoria

De la mà de persones expertes de SECOT, t'ensenyem els errors més típics i habituals que cometen les persones emprenedores en el moment d'iniciar el seu negoci.

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Calendari
  • Divendres 15 de Novembre de 2019 Horari: 15:30 - 17:30h.
  • Obertura de la inscripció 31/10/2019 a les 00:00h.
  • Dimecres 11 de Desembre de 2019 Horari: 09:30 - 11:30h.
  • Obertura de la inscripció 26/11/2019 a les 00:00h.
Lliurament de documentació

És imprescindible lliurar fotocòpia del DNI, NIE o passaport per a poder assistir als seminaris

Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per una sessió informativa.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 2 días laborables d'antel·lació a través del correu electrènic emprenedoria@barcelonactiva.cat, per a què un altre usuari pugui aprofitar la teva plaça i, en cas de ser una activitat de pagament, et sigui retornat l'import de l'activitat.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria dels assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Per a un correcte seguiment d'aquesta activitat es recomana portar el següent material: Els_errors_2017.pdf Horari

Persones emprenedores registrades al Centre per la Iniciativa Emprenedora Glòries

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.