bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Branding, disseny i packagins del teu producte. Què cal saber?

Activitats Emprenedoria

Els consumidors reben multitud de missatges al llarg del dia. Les marques no es poden permetre no ser coherents amb la seva proposta de valor. El branding ens ha d'ajudar a construir una marca coherent des de tots els seus punts de contacte amb el consumidor. El logo, el packaging, una peça de comunicació, Instagram o el to de comunicació de Facebook.

Monosessió: 1 sessió de 3 hores

Activitat gratuïta

Contingut

Objectiu general:
Poder construir una marca de forma coherent d'acord amb els valors i propòsit de la marca. Com gestionar la marca amb indicadors.

Objectius específics:
Definirem quins són els valors i el proposi't d'una marca i com ho traslladem a tots els suports i canals de comunicació de forma coherent. Des de la nostra web, el logo, el nom, el packaging o Instagram.

Temari:
- Com definim la nostra identitat visual.
- Valors
- Actius d'una marca
- Activitat
- Context
- Seleccionar tots els punts de contacte amb el consumidor
- Com traslladem la nostra identitat a un brifing de comunicació i disseny
- Ecosistema digital d'una marca.
- To de comunicació per cada un dels canals de comunicació

Calendari
  • Dimecres 20 de Novembre de 2019 Horari: 15:30 - 18:30h.
  • Obertura de la inscripció 05/11/2019 a les 00:00h.
  • Dijous 12 de Desembre de 2019 Horari: 15:30 - 18:30h.
  • Obertura de la inscripció 27/11/2019 a les 00:00h.
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació entrant a l¿apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D¿aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Activitat dirigida a qualsevol professional o empresa o persona emprenedora que vulgui gestionar la seva marca.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.