bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Responsabilitats i obligacions: autònoms i societats mercantils (NOVA)

Activitats Emprenedoria

Aquesta càpsula analitzarà la responsabilitat dels autònoms i societats mercantils en quant a les obligacions fiscals, quins impostos haig de presentar, quan i com? quina responsabilitat tinc si no es presenten els impostos o declaracions censals informatives?...

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Contingut

Objectius generals:

Donar uns formació generica de totes les obligacions fiscals i de de la seguretat social abans d¿iniciar una activitat empresarial.

Objectius específics:

L¿objectiu és que una persona que vulgui obrir un negoci tingui coneixement de tots els impostos i declaracions censals que existeixen i que ha de complir un bon empresari, i explicar les conseqüències empresarials i personals que tenen els empresaris quan no es compleixen aquestes obligacions. Obligacions i responsabilitats.

Temari:

-Calendari Fiscal.
-Obligacions Fiscals ( dates i terminis per presentar impostos i declaracions fiscals),Seguretat Socials, Protecció de Dades.
-Què passa si no hem presentat els impostos o declaracions censals? Com puc subsanar aquest fet? Recàrrecs, cita prèvia, etc.
-Quina responsabilitat tinc respecte els deutes (autònom, empresa mercantil).
-Llei de la segona oportunitat.
-Tancament d¿una activitat empresarial.
-Llei de Transparència.

Calendari
  • Dimecres 27 de Novembre de 2019 Horari: 12:00 - 14:00h.
  • Obertura de la inscripció 12/11/2019 a les 00:00h.
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.
És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.
En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació entrant a l¿apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D¿aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.
Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Dirigit a persones que es vulguin crear una empresa.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.