bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Màrqueting de continguts: com fer-los rellevants i memorables

Activitats Emprenedoria

Molta clientela rebutja la publicitat intrusiva. Oferir continguts interessants, atractius i veritablement valuosos et permet donar a conèixer el teu producte o servei a un públic potencial, generar vendes i fidelitzar clientela. Descobreix com posar a la clientela al centre del teu relat. Si ho fas, aconseguiràs la seva atenció i fins i tot l'enamoraràs. És un mètode sostenible, relativament econòmic i poc intrusiu amb el que aprendràs a desenvolupar una estratègia de continguts d'alta qualitat. Utilitza els diferents formats i canals, siguin els mitjans professionals, el teu web o les diferents xarxes socials. Aprèn les claus per generar continguts, planificar la seva difusió i mesurar la seva eficàcia.

Monosessió: 1 sessió de 4 hores

Activitat gratuïta

Contingut

OBJECTIU GENERAL:

Conèixer els beneficis i possibilitats del màrqueting de continguts, els seus punts clau, els formats i els canals de distribució més apropiats per a cada moment del procés de venda. Aprendre a generar i valorar continguts rellevants i memorables, encara sense tenir especials coneixements de periodisme, fotografia, disseny gràfic o producció audiovisual.

OBJECTIUS ESPECÍFICS:

Mostrar les claus i eines perquè cada assistent pugui iniciar la pràctica del màrqueting de continguts d'una forma planificada i eficaç.

TEMARI:

- Per què fer màrqueting de continguts,
- Com capturar l'atenció de la teva audiència,
- Els continguts memorables: per què unes històries es recorden i unes altres s'obliden,
- Com crear el teu nínxol de continguts i construir comunitat,
- Els canvis en els mitjans i en les audiències,
- L'estratègia de continguts: quins missatges, quins formats i quins canals,
- Criteris bàsics d'edició, fotografia, vídeo i disseny gràfic,
- L'optimització de continguts per a cercadors,
- Continguts per a cada etapa del viatge de l'usuariat: generar atenció i tràfic, generar contactes, generar vendes, fidelitzar,
- La relació amb els mitjans de comunicació professionals (premsa, ràdio, TV i els seus canals en línia),
- Convertir-te en el teu propi mitjà (web, blog, butlletins, catàlegs, publicacions, presentacions, vídeos, webinars, esdeveniments i intranet),
- Quines xarxes socials utilitzar en cada cas, punts clau per al seu ús eficaç,
- Pràctica sobre estratègia de continguts,
- Eines de publicació i mesura,
- Com fer un pla de continguts i calendari editorial,
- Els mesuraments i anàlisis de resultats.

Calendari
Més informació

Si no formes part de la comunitat Barcelona Activa, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o bé el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Activitat dirigida a qualsevol professional, empresa o persona emprenedora que vulgui donar a conèixer el seu producte o servei i generar vendes, utilitzant continguts rellevants i una estratègia ben planificada en mitjans de comunicació professionals, mitjans propis i mitjans socials.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.