bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Sol·licitud d'assessorament col·lectiu: Traspassos

Activitats Emprenedoria

Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial i col·lectiva per a tractar diversos aspectes del projecte empresarial.

Contingut

En aquest assessorament intentarem donar resposta als vostres dubtes sobre les diferents fases del procés de compravenda d'un negoci, la documentació necessària, criteris de valoració, fonts de finançament i altres aspectes rellevants a tenir en compte durant la tramitació d'un traspàs.

Amb aquest servei esperem poder oferir-vos el millor servei d'assessorament i un accés més ràpid als equips d'assessorament per persones emprenedores que puguem. Estem en una fase inicial d'aquest nou model i ens queda molt per a millorar però esperem que entre tots ens puguem ajudar.

Us recomanem dues coses:

- Porteu dubtes per als vostres projectes 

- Utilitzeu aquest servei compaginant-ho amb la formació i l'assessorament personalitzat individualitzat que posem a la vostra disposició.

Calendari
Més informació

Els assessoraments es realitzaran en català o castellà a voluntat de la persona emprenedora. Part del nostre equip tècnic també podrá realizar assessorament en anglès.

Si finalment no podeu venir, si us plau doneu-vos de baixa en el vostre espai personal o bé enviant un mail a emprenedoria@barcelonactiva.cat. Si veniu més enllà dels primers 15 minuts no us podrem atendre i caldrà demanar una nova cita.

Persones emprenedores

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.