bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

CoMercat Apps

Activitats Emprenedoria

Creus que hi hauria d’haver un espai a Barcelona Activa on trobar-se amb altres persones emprenedores?

Nosaltres també i per això arriba una nova edició de CoMercat, especialment adreçada al desenvolupament d'aplicacions mòbils, una activitat on podràs fer cocreació / coworking i trobar:


- Persones emprenedores amb idees o projectes relacionats amb aplicacions mòbils i plataformes web que necessiten professionals per a col·laboracions
- Persones professionals amb coneixements de desenvolupament i/o programació que busquen col·laborar en noves propostes
- Persones amb coneixements de gestió empresarial
- Perfils comercials que es plantegen optimitzar els seus contactes

Contingut

A partir de la mateixa demanda interna, facilitem un espai i una dinàmica àgil amb la finalitat que et relacionis el nombre més gran de vegades en el menor temps possible.

 El concepte clau és que no venim vendre sinó a col·laborar per fer créixer els projectes. Hi trobaràs una proposta a cavall entre l'speed coworking i un seminari pràctic on el mateix grup actua com un mercat. És recomanable que si disposes d'algun producte tangible o intangible el portis amb tu el dia de la sessió; pot ser un prototip, imatge gràfica, presentació informàtica o allò que consideris que més et pot recolzar en una presentació breu.

Calendari
Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 2 díes laborables d'antelació a través del correu electrènic emprenedoria@barcelonactiva.cat , per a què un altre usuari pugui aprofitar la teva plaça i, en cas de ser una activitat de pagament, et sigui retornat l'import de l'activitat.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria dels assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Adreçat a persones emprenedores, empresàries i professionals que busquen col·laboracions per a desenvolupar o enfortir els seus projectes.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.