bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Dissenya el teu pla de comunicació amb perspectiva de gènere

Altres Economies

Amb aquesta activitat aprendrem a plantejar, desenvolupar i executar un pla de comunicació en totes les seves fases amb una metodologia que combina teoria i dinàmiques pràctiques. Aquesta activitat compta amb hores d'assessorament personalitzat. El format del taller formatiu és de 16 hores formatives i 9 hores d'acompanyament o tutories. Els horaris i la configuració dels acompanyaments, que tindran lloc el dia 27 de febrer de 2019, s'acorda el primer dia de taller entre les persones assistents i el formador/a.

Multisessió: 4 sessións de 4 hores i 9 hores de tutoria

Activitat gratuïta

Contingut

Objectius generals:

- Donar a conèixer les diferents parts que conformen un pla de comunicació.
- Oferir coneixements que permetin dur a terme un pla de comunicació amb èxit.

Objectius específics:

- Reforçar els coneixements i habilitats de professionals per conceptualitzar, planificar i implementar plans estratègics de comunicació integrals.
- Oferir eines i recursos per incorporar la perspectiva de gènere i intercultural a la comunicació del nostre projecte.
- Explorar estratègies i bones pràctiques per implementar al nostre projecte una comunicació basada en els valors de l'economia solidària.

Temari:

1.Què vol dir comunicar en un món 2.0?
2.Decàleg d'una comunicació basada en els valors de l'economia solidària.
3.El pla de comunicació:


En finalitzar els mòduls es faran acompanyament el dia 27 de febrer, que es distribuiran en funció de la disponibilitat de les persones participants.

Calendari
Més informació

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.
Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!
Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.

Orientat a persones que estan desenvolupant o treballen dins del que anomenen economies transformadores i que volen desenvolupar el pla de comunicació del seu projecte/servei i a professionals de la comunicació que volen incorporar coneixements sobre perspectiva de gènere i comunicació transformadora.


Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.