bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Emprenedoria en Viu a Sant Martí: com integrar la gestió socialment responsable en la meva activitat?

Activitats Emprenedoria

Sant Martí és un districte amb una activitat econòmica molt dinàmica i diversa i representa un dels pols econòmics de la ciutat; compta amb un teixit empresarial i comercial molt potent, amb una articulació rellevant que es dona a través de dinàmiques associatives que generen impactes positius al territori. L'aposta per una activitat econòmica sostenible i de qualitat passa, entre altres, per l'impuls de la responsabilitat social de les empreses, i és per això que amb aquesta activitat, aprendrem de quatre entitats i empreses que ja porten a terme bones pràctiques al districte. Iniciarem l'activitat amb una exposició d'una empresa experta en el sector; seguirem amb les presentacions dels projectes de RSC de diferents empreses i entitats de Sant Martí, de diferents sectors d'activitat, que donaran lloc a una taula rodona on les persones assistents podran formular preguntes als diferents projectes participants; la sessió acabarà amb un cafè-networking

Contingut

Programa de la sessió:

-15:00-15:05
Rebuda i presentació Barcelona Activa

-15:05-15:45
Ponència inicial, a càrrec de Gerard Romero, consultor en responsabilitat social corporativa i Economia del Bé Comú, de l'empresa Ingeniería Social.


-15:45-16:25
Presentació de projectes de RSC de quatre empreses o entitats del districte, dels sectors o àmbits econòmics rellevants a Sant Martí :

-Sector turístic: Barcelona Forum District 
-Sector industrial/polígon: Silgan Dispensing  
-Sector serveis/tecnològic/22@:  Loverty Dreams
-Sector comerç: Eix Comercial Poblenou


-16:25-17:00
Debat en format taula rodona amb:
Santiago Hernández Zayas, president de Barcelona Forum District
Lidia Castilla, directora de recursos humans de Silgan Dispensing Systems Barcelona
Marcos Cuenca, soci tecnològic de Loverty Dreams
Miguel López, president de l'Eix Comercial Poblenou


-17:00-17:30 
Cafè - Networking 

Calendari
Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.


Persones emprenedores, empreses i entitats que tenen interès per implementar polítiques de RSC en la seva activitat o béque volen conèixer com ho estan desenvolupant altres entitats o empreses al districte de Sant Martí.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.