bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Com aconseguir el permís de treball per muntar el meu negoci (NOVA)

Activitats Emprenedoria

L'activitat se centra en la forma d'obtenir el certificat de validació del projecte d'activitat de la CTAC-Autònoms, que és necessari en el tràmit d'estrangeria per als casos en que la persona no disposa del corresponent permís de residència i treball propi. Dins d'aquest casos veurem els més comuns com: el permís inicial, permís per arrelament, modificacions de compte aliè a compte propi i modificacions d'estudis a compte propi.

Monosessió: 1 sessió de 3 hores

Activitat gratuïta

Contingut

Objectius generals:

Que la persona que assisteixi a l'activitat, surti amb una idea clara dels passos a seguir per obtenir el certificat de validació dels projectes d'activitats d'autònoms/es i així aconseguir la targeta per treballar per compte propi.

Aquest certificat és necessari per poder obtenir el permís de residència i treball per compte propi. Veurem les casuístiques més comunes i detallant la documentació que cal per a la seva obtenció i posterior presentació a l'organisme corresponent.

Temari:

- Certificat de validació del projecte de CTAC-Autònoms.

- Continguts del certificat de validació.

- Tipus de permís que es necessiten del certificat de validació.

- Documentació a aportar per a la validació.

- Projecte d'activitats. Contingut i característiques.

Activitat impartida per Vanesa López de Unió de treballadors/es autònoms/es de Catalunya - CTAC

Calendari
  • Dilluns 28 d'Octubre de 2019 Horari: 09:30 - 12:30h.
  • Obertura de la inscripció 28/09/2019 a les 00:00h.
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.
És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.
En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.
Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.
permis_de_treball_per_muntar_el_meu_negoci.pdf.pdf Horari

Dirigida a persones estrangeres que volen muntar un negoci a Barcelona.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.