bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Aprèn a planificar, les claus de l'èxit

Activitats Emprenedoria

Tot esforç adreçat a una bona planificació 'personal-professional' sempre resultarà rendible. Parteix amb avantatge obtenint models per a engegar el teu negoci, per a avaluar viabilitats, per a planificar les decisions d'impulsió i comunicació.

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Contingut

Un dels factors que més veiem en els fracassos empresarials és el fet de deixar massa coses a la improvisació. És a dir, la falta de planificació.

La planificació és una de les potes en què se sustenten les organitzacions punteres, ja que ofereix recursos útils i de referència per a l'esdevenir de l'empresa, ja sigui en èpoques de bonança com en temps de crisi. No obstant això, moltes vegades els models utilitzats són poc pràctics i no s'ajusten a la realitat concreta del nostre negoci.

OBJECTIU GENERAL
Ajudar a les persones emprenedores i a les empreses a dissenyar un full de ruta que els permeti encertar en les seves decisions estratègiques de negoci, i així poder facilitar una major viabilitat i recorregut als seus negocis.

OBJECTIUS ESPECÍFICS
 Reflexió útil d'on anem i on volem anar.
 Aportar molts exemples reals (focalitzats en pimes) que ajudin a comprendre on som.
 Respondre a preguntes de l'estil de Què podem fer? Com ens planifiquem estratègicament?
 Facilitar més d'un model on acollir-se com a recurs.
 Ajudar al pensament estratègic i pragmàtic, amb el detall de diferents encerts i casos reals.

TEMARI
1. Punt de partença. On sóm i què volem?
2. Per què els negocis no funcionen?
3. Model 1 de planificació: El més utilitzat al món.
4. Model 2 de planificació: Més encert.
5. Model 3 de planificació: FUMANAL.
6. Què podem fer si tenim dubtes? Check list d'inici.
> Més de 25 exemples comentats a classe.

Calendari
Lliurament de documentació

És imprescindible lliurar fotocòpia del DNI, NIE o passaport per a poder assistir als seminaris

Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a lapartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Persones emprenedores enregistrades al Centre per la Iniciativa Emprenedora Glòries

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.


Activitats Relacionades