bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Com subcontractar el desenvolupament d'una plataforma tecnològica

Activitats Emprenedoria

Amb aquesta activitat la persona emprenedora podrà millorar la qualitat i el resultat de la subcontractació de la plataforma tecnològica.Monosessió: 1 sessió de 4 horesActivitat gratuïta

Contingut

OBJECTIUS GENERALS:

Millorar les possibilitats d'èxit de persones emprenedores, millorant el desenvolupament de producte tecnològic.


OBJECTIUS ESPECÍFICS:

Aportar una metodologia i eines per a la subcontractació del desenvolupament d'una plataforma tecnològica en una start-up.

TEMARI:

1) Passos a seguir.
2) Protocol de relació amb els desenvolupadors externs.
3) Materials i documentació necessària. Format i contingut.
4) Com gestionar el pressupost.
5) Bones pràctiques i exemples.


Activitat impartida per Óscar Vayreda, Sparkbit Partners, SL.

Calendari
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Dirigit a persones emprenedores que volen o ja estan subcontractant el desenvolupament de la plataforma tecnològica.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.