bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Com començar el teu projecte digital amb els mínims recursos i temps

Activitats Emprenedoria

Vols iniciar el teu projecte digital, has pensat el que vols fer però se't fa difícil posar-ho en marxa? Amb aquest seminari determina i practica quins són els següents passos per començar a fer realitat el teu projecte digital amb els mínims recursos i temps. Monossesió: 1 sessió de 4 hores Activitat gratuïta

Contingut

OBJECTIU GENERAL:
Millorar les possibilitats d'èxit de persones emprenedores, facilitant el procés de posada en marxa, reduint la necessitat de recursos i accelerant el procés.

OBJECTIU ESPECÍFIC:
Facilitar els primers passos per a la posada en marxa de la start-up.


TEMARI:

1) Determina per on començar a posar en marxa la teva empresa, entre la gran quantitat dopcions possibles que hi ha.
2) Coneix les múltiples tècniques de MVP (Minimum Viable Product) i escull la que més sadapta al teu cas.
3) Identifica els teus primers clients, que comunicar i a on anar-los a buscar.
4) Defineix el teu primer producte.


Activitat impartida per Óscar Vayreda de Sparkbit Partners, SL.

Calendari
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació entrant a lapartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Persones emprenedores que estan començant o volen començar la seva start-up.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.