bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Pla de comunicació per emprendre (NOVA)

Activitats Emprenedoria

El web, les xarxes socials, un acte, l'actitud en la venda... tot comunica, però no tot serveix en tots els casos. Es proposa aquesta formació per oferir eines que ajudin a planificar la comunicació a curt i mitjà termini i conèixer els aspectes claus per guanyar en impacte.

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Contingut

Objectius de l'activitat:

Tot negoci té una gran pota de tractament comunicatiu. I és que cal treure les idees del calaix i donar-los visibilitat. Es planteja una formació dirigida a emprenedors per conèixer els aspectes clau per comunicar el negoci. Tant per agosarats com per tímids, tant si estan en un moment de gestació de la idea, com en una fase avançada. I llençar-s'hi sense por.

Temari

1. Per on comencem? La comunicació, el nostre mirall
Elements necessaris en el punt de partida
Portar el negoci escrit a la cara

2. Prenem l'eix, dissenyem l'estratègia
Planificació, objectius, resultats i impacte
El mantra Què, per què, qui, com, quan i on
Els calaixos: Imatge, missatges, canals i materials
L'on i l'off line, vasos comunicants

3. Teixim teranyina: àmbits de tractament comunicatiu
El paraigua: Comunicació corporativa
Som i fem notícia (mitjans de comunicació o generadors d'opinió)
El nostre cercle de relacions
L'interior també importa: l'equip, la xarxa de col·laboracions i jo
Ens agrada que ens vegin (publicitat i promoció d'activitats)

La formació s'il·lustrarà amb exemples que siguin propers a les empreses.

Activitat impartida per Elena Rovira i Pérez, consultora en estratègies comunicatives per a entitats Blaus, comunicació i participació.


Calendari
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a lapartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Es planteja una formació dirigida a emprenedors per conèixer els aspectes clau i els elements bàsics en la planificació de la comunicació del negoci.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.


Activitats Relacionades