bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

ELEVATOR PITCH 2: anem amunt, oi?

Activitats Emprenedoria

Després d'adquirir les bases per fer que el discurs ens vagi a favor, ara toca separar el gra de la palla i gaudir assegurant i personalitzant el nostre Elevator Pitch. Tindrem temps per incidir i aprofundir en aspectes verbals i no verbals, posar-los en pràctica i obtenir feedback amb l'objectiu de perfilar el discurs.

Monosessió: 1 sessió de 4 hores

Activitat gratuïta

Contingut

Objectiu general:

Concretar i personalitzar l'Elevator Pitch de cada participant tenint en compte els continguts analitzats a "Elevator Pitch 1".

Objectius específics:

Perfilar el discurs a través de la pràctica, l'anàlisi, la correcció i la repetició.
Fer èmfasi en aspectes verbals i no verbals.


TEMARI:

1. Elevator Pitch verbal
2. Elevator Pitch no verbal
3. Pràctica, anàlisi, propostes de millora.
4. Repetició, interiorització
5. Feedback final


Sessió eminentment pràctica que complementa el seminari "Elevator Pitch 1: eleva les probabilitats d'èxit del teu projecte (i les teves)".

Activitat impartida per Enric Hernàndez, formador i coach en habilitats comunicatives i escèniques.


Nota: Aquelles persones que disposin d'un smartphone o tauleta amb capacitat per enregistrar vídeo i connectar uns auriculars, és aconsellable que portin aquests dispositius i accessoris a la sessió per treure'n un major aprofitament de la formació. En cap cas és imprescindible per accedir a la formació, només aconsellable. També es recomana portar dues còpies impreses de l'elevator pitch que es vulgui treballar.

Calendari
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.


Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.


En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a lapartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.


Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Persones emprenedores enregistrades al Centre per a la Iniciativa Emprenedora Glòries.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.