bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Factors clau de la logística per a un e-commerce (x2)

Activitats Emprenedoria

Si estàs pensant en un negoci de venda per Internet, en aquesta multisessió parlarem d'un dels factors estratègics que cal atendre amb molta cura: la logística. Coneixerem el funcionament de tots els tipus de logística aplicada a l'e-commerce, visualitzarem casos reals de funcionament i resoldrem dubtes sobre laplicació de les dues realitats obligades a entendres: la logística i internet.

Multisessió: 2 sessions de 4 hores

Activitat gratuïta

Contingut

OBJECTIUS:

Descobrir i aprendre les maneres de fer, de treballar i de comunicar-se de les empreses de logística del nostre país per tal de poder escollir quin és el model més adequat pel nostre projecte.
Conèixer els avantatges i els inconvenients que ens proporcionen les diverses fórmules que ens ofereixen.
Conèixer el funcionament bàsic de les empreses de transport i analitzar amb profunditat quins són els inconvenients, derivats del transport, que genera la venda a distància.
Aprendre eines i recursos per evitar el problemes que es deriven del trasllat de mercaderies i del seu lliurament.


TEMARI:

1. Els 10 punts importants abans diniciar un projecte de-commerce
2. Tecnologia com a eines per a la tria i la preparació dun e-commerce: Plataformes Open Source, ERP, CRM i Software Agència
3. Missatgeria Urgent. Els seus quatre processos (comanda, enviament, control i lliurament), les devolucions, les incidències, els canvis i altres serveis que ofereix aquest tipus de logística.
4. Logística inversa. El seu funcionament i el lliurament de la mercaderia.
5. Lliurament a delegació. Com funciona, els serveis associats, els enviaments i els lliuraments.
6. Dropshipping. Quin és el seu funcionament, els serveis associats, lenviament i el lliurament del producte.
7. Enviaments creuats. Quin és el seu funcionament, els serveis associats, lenviament i el lliurament del producte.
8. Altres tipus de logística: Logística Integrada a Agència i Logística de Grans Volums
9. Punts de recollida. Com funcionen, el back office, els serveis associats, lenviament i el lliurament.
10. Altres opcions: Mercatrans, Sendiroo, Packling, Mensajería Low cost, Infor Envia.com i iBird
11. Noves tecnologies: Apps Nacex, ASM, Envialia
12. Agències de missatgeria
13. Conclusions

Activitat impartida per Lluis Serra

Calendari
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació entrant a l¿apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D¿aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.
Logistica_ecommerce_2018.pdf Horari

Persones emprenedores que vulguin posar en funcionament una idea de negoci, o en conèixer la connexió entre el món de la logística i le-commerce. Adreçada a projectes o comerços offline que vulguin adaptar la seva empresa a lentorn digital, també a comerços online que vulguin trobar respostes a les seves inquietuds respecte a la logística.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.