bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

ELEVATOR PITCH 1: eleva les probabilitats d'èxit del teu projecte (i les teves)

Activitats Emprenedoria

El discurs de l'ascensor, dins i fora de l'ascensor: un discurs essencial. Aprendrem a fer-lo servir per a que ens vagi a favor, no a la contra. Prendrem consciència dels elements que entren en joc per millorar la nostra presència escènica. El practicarem, detectarem i enfortirem febleses.

Contingut

Monosessió: 1 sessió de 4 hores

Activitat gratuïta

Objectius generals:
Entendre el concepte de l'Elevator Pitch i les seves aplicacions.
Millorar consciència i presència.

Objectius específics:
Interioritzar el discurs a través de la pràctica, l'anàlisi i la repetició.

Temari:
1. Consciència
2. Presència
3. Concepte Elevator Pitch
4. Parts del discurs
5. Pràctica, anàlisi i propostes de millora
6. Constatació canvis
7. Exemples comentats

Un cop realitzat aquest seminari i si vols seguir aprofundint en el tema, et recomanem que t'inscriguis a "Elevator Pitch 2: anem amunt, oi?".

Activitat impartida per Enric Hernàndez, formador i coach en habilitats comunicatives i escèniques.

Calendari
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.


Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.
En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a lapartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.


Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Persones emprenedores enregistrades al Centre per la Iniciativa Emprenedora Glòries

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.


Activitats Relacionades