bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Com podem negociar millor?

Activitats Emprenedoria

Càpsula 100% pràctica de dues hores, on desenvoluparem una negociació real, i obtindrem reflexions, conclusions i consells resumits que ens permetin portar a terme negociacions més efectives des d'aquest moment.

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Contingut

Possiblement hi ha 3 activitats que són les més complexes en qualsevol camp professional. Ens referim a: vendre, liderar persones i negociar. I són complexes perquè 1+1 no és igual a 2.

En aquests contextos de negociació entren en joc: emocions, malentesos, interessos, d'altres parts implicades, expectatives, creences, poders, missatges que no són el que són, urgències, desitjos, estats emocionals i físics ... I això ens porta a escenaris molt difícils de gestionar si no tenim o dominem determinades eines.

Però la negociació, l'objecte d'aquesta activitat formativa, és una habilitat. I, com a tal, es pot anar millorant.

OBJECTIU GENERAL
Assolir en dues hores el que el títol indica: poder obtenir un salt qualitatiu de millora quan negociem.

OBJECTIUS ESPECÍFICS
 Realitzar una negociació real.
 Reflexionar i descobrir aspectes oblidats o desaprofitats.
 Obtenir una guia que ens permeti tenir més recursos reals en una negociació.
 Compartir amb d'altres assistents diferents punts de vista.
 Afegir a la meva experiència nous plantejaments estratègics.

TEMARI
1. Preparació d'una negociació.
2. Desenvolupament d'una negociació.
3. Què són les etiquetes?
4. Valoracions posteriors.
5. Recollir dades de valor i muntar una guia pràctica per a negociar millor.

Calendari
Lliurament de documentació

És imprescindible presentar el DNI, NIE o passaport per a poder assistir als seminaris

Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a lapartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Emprenedors registrats al Centre per la Iniciativa Emprenedora Glòries

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.


Activitats Relacionades