bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Propietat intel·lectual i marques: com registrar la teva marca?

Activitats Emprenedoria

En aquesta sessió aprendràs què és una marca o nom comercial, com fer un registre dun signe distintiu amb èxit i on has de registrar en funció de làmbit territorial del teu negoci o activitat.

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

.

Activitat gratuïta

Contingut

Quan tenim una activitat o empresa en actiu ens presentem al mercat de forma presencial o en xarxes socials, a través de la nostra marca o nom comercial. La protecció dpaquest intangible té un valor primordial  i per tant spha dobtenir la titularitat del signe distintiu.

OBJECTIU DE L'ACTIVITAT:

Conèixer quins són els criteris i tràmits per protegir la marca o nom comercial, ja sigui en la fase anterior a la seva sol·licitud, en el moment de la inscripció de la marca a lpOficina i/o en la fase posterior a la seva Inscripció.

TEMARI:

- Marca i Nom Comercial: Concepte i tipus de signes distintius
- Prohibicions relatives i absolutes
- Àmbit geogràfic de les marques pel seu registre.
- Oficines de Propietat Industrial Nacionals i Regionals i àmbit jurídic de protecció
- Les marques virtuals
- Tràmits per sol·licitar la inscripció: Abans de la inscripció, durant i després de la concessió del signe distintiu.
- Sentències de marques vs noms de domini i marques vs denominacions socials. Qui té preferència?
- La marca una vegada registrada: Com fer valdre els meus drets

Activitat impartida per Nina Costas, advocada especialista en la defensa i la protecció de les marques, les patents i els dissenys i directora del despatx NC Consultors.

Calendari
  • Dimecres 9 d'Octubre de 2019 Horari: 09:30 - 11:30h.
  • Obertura de la inscripció 24/09/2019 a les 00:00h.
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Material de la sessió: Propietat_intellectual_i_marques_2019.pdf Horari

Persones emprenedores registrades al Centre per a la Iniciativa Emprenedora Glòries

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.