bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Concerta visites comercials amb èxit i sedueix a la entrevista de vendes

Activitats Emprenedoria

Concertar visites comercials amb èxit és una de les tasques per captar clients menys agraïda i més difícil. Sovint trobarem obstacles tals com: "No l'interessa, ja tenim proveïdor, o envia informació per email i si l'interessa ja li trucarà". Veurem maneres de saltar-se els filtres i concertar la visita comercial. També donarem les directrius per convèncer a la nostra persona interlocutora què necessita els nostres productes i/o serveis, una vegada ens hagi rebut.

Monosessió: 1 sessió de 4 hores

Activitat gratuïta

Contingut

Concertar visites comercials amb èxit és una de les tasques per captar clients menys agraïda i més difícil. Sovint trobarem obstacles que haurem de saltar-los per poder concertar la visita comercial. També veurem com desenvolupar l'entrevista per tal de convèncer al nostre interlocutor i arribar a un acord .

OBJETIU GENERAL:
Dotar-me dels coneixements i habilitats per aprendre a concertar visites i aprendre a portar una entrevista de vendes de la manera més eficient per aconseguir els mes objectius de venda.

OBJECTIUS ESPECÍFICS:
- Dotar-me dels coneixements per ser més hàbil en el contacte telefònic de manera que faciliti les visites comercials
- Preparar-me per posar-me en contacte amb els clients i saber quins passos haig de seguir en aquest primer contacte telefònic
- Preparar-me per aconseguir èxit en la venda, tenint en compte que vendre no és un acte puntual, sinó que és un procés i com tot procés té diferents fases que hauré de recórrer metòdicament per influir en un potencial client.

TEMARI:
1.- CONCERTAR VISITES COMERCIALS
En aquesta primera presa de contacte per telèfon segueix els passos adequats
Estar convençuts del valor que donem
Actituds adequades en la trucada telefònica
Millora la comunicació al telèfon
Com enfocar l'inici de la conversa telefònica
Com rebatre les objeccions més freqüents
Confecciona el guió d'una trucada comercial amb èxit
2.- VISITAR AL CLIENT
Ja som a la visita comercial. Què diem i què no?
Recorregut per les fases del procés de venda
Identificar els 6 motius reals de per què ens compra el client
Despertar l'interès del client
Centrar-me en presentar les solucions adequades al client
Tècniques de tancament de vendes
Tipologies de compradors i com vendre a cadascun d'ells

Aquesta activitat està impartida per Montse Ramos.

Calendari
  • Dilluns 2 de Desembre de 2019 Horari: 09:30 - 13:30h.
  • Obertura de la inscripció 17/11/2019 a les 00:00h.
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a lapartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.
Per participar en aquesta activitat, és recomanable portar el següent material:

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.