bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Valida la teva idea de negoci i inicia la teva empresa amb èxit

Activitats Emprenedoria

Tens un idea de negoci, però no tens clar si funcionarà? Dubtes si agradarà al mercat o donarà prou diners? Sospites que els teus productes i serveis no són gaire innovadors? Encara no has trobat allò que et diferencia de la teva competència? Troba les respostes en només una setmana, descobreix què vol la teva clientela i munta un negoci on sí surten els números.

Multisessió: 3 sessions de 3 hores cadascuna

Activitat gratuïta

Contingut

El disseny del model de negoci (Business Model Canvas) és una tasca fonamental abans d'invertir temps i diners en el projecte. Tanmateix, molts emprenedors el dissenyen directament sense haver reflexionat prou sobre les expectatives del seu públic objectiu.

Relacionen QUI comprarà amb QUÈ vendran i COM ho faran, però els manca el PER QUÈ. Sovint no han validat les seves hipòtesi de treball, i s'inventen la previsió de vendes perquè no tenen eines per fer una estimació raonable.

Aquesta activitat aporta metodologia per a aprofundir en el coneixement dels seus clients, afinar la proposta de productes i serveis, i (al final) dissenyar el model de negoci. Es proposa anar de la idea al model de negoci en una setmana, havent entès perfectament el PER QUÈ de la seva proposta de valor.

OBJECTIU GENERAL:
Aportar metodologies a l'emprenedor per dissenyar negocis més sòlids: Tenint en compte les necessitats i expectatives del públic objectiu, testant la idoneïtat i mesurant l'acceptació per poder estimar la viabilitat econòmica del model.

OBJECTIUS ESPECÍFICS:
. Entendre les necessitats dels principals clients i usuaris del negoci.
. Dissenyar propostes diferencials pel públic objectiu.
. Mesurar l'acceptació de propostes de producte/serveis.
. Construir d'un model de negoci sostenible econòmicament.

Activitat impartida per Fernando Ozores, expert en creativitat, innovació i desenvolupament de negoci a Buenaidea Creatividad & Innovación.

NOTA: Aquesta activitat consta de 3 sessions.
Per a més informació i temari, consulta el document annex

Calendari
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a lapartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.


Més informació:

Validatuideadenegociocast2.pdf Horari

Persones emprenedores que tenen al menys una idea de negoci i que vulguin conèixer el seu client objectiu i els factors clau de decisió (en la compra), validar la idoneïtat del portafoli de productes i serveis plantejat, construir el seu tret distintiu-diferencial de la competència o dissenyar un model de negoci rendible.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.


Activitats Relacionades