bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Pautes per començar en el món de l'e-commerce (X2)

Activitats Emprenedoria

En aquestes sessions, obtindràs una visió global de què significa el comerç electrònic. T'oferirem eines per començar a perfilar el teu projecte i t'animarem a entrar en l'eCommerce com a alternativa i com a nova via de negoci

Multisessió: 2 sessions de 4 hores

Activitat gratuïta

Contingut

Cal tenir present que el més important per entrar en aquest món, és realitzar un canvi de mètodes de treball i una adaptació al nou medi digital. I és que ningú dubta que el veritable valor d'una companyia i, per suposat el del seu sector empresarial, radica en les persones i els i les professionals que la formen, és a dir, en el seu nivell de capacitació i formació.

OBJECTIU GENERAL:
Explicar-te, formar-te i assessorar-te sobre els avantatges i inconvenients de les noves tecnologies, de la nova era digital, del eCommerce i del Social Media, tot presentant-te les eines per donar el primer pas en aquest nou món.


OBJECTIUS ESPECÍFICS:

Conèixer, introduir i desenvolupar un eCommerce amb una estratègia dirigida al pla de Màrqueting Digital i el Pla de Màrqueting Social Media. La comunicació de la nostra plataforma a les Xarxes Socials, els blocs i la interacció amb el nostre client és a dia d'avui una peça clau del nostre projecte.
Donar a conèixer el nou concepte de botigues Retail i de clients connectats, introduint les noves eines de contingut adreçades al producte i / o servei.
Desenvolupament d'Estratègies de OmniChannel dirigides a enllaçar el món Offline i el món en línia.
Entendre i conèixer les tendències actuals de consum de la cadena Retail i del digital.
Convidar aplicar tot el que hagi après durant les jornades.

TEMARI:

mòdul 1
Introducció / Iniciant el projecte

Introducció.
Emprendre.
Models de Negoci.
Anàlisi Extern.
Anàlisi Intern.
Gestió.

mòdul 2
eCommerce: el pas de vendre local a global

Eines Tecnològiques.
Màrqueting Digital.
Màrqueting Social Media.
Analítica web.
Legal.
Passarel·les de Pagament.
Logística.

mòdul 3
Retail: Botigues físiques connectades al món digital

Nous Escenaris.
Noves Eines.
Nous Actors.
Tendències.

mòdul 4
Multicanalitat: Estratègies Offline i Online

ROPO
Showrooming.
Solomin.
Gamificació.
Geolocalització.
Realitat Augmentada.
Realitat Virtual.

mòdul 5
Emprendre en l'economia digital: Cap a on mira el món

Origen dels resultats.
Metodologia de Vendes.
Emprendre a Digital.

Activitat impartida per Lluís Serra, botiguer, assesor, consultor, formador i professor en eCommerce, CrossChannel, Millora personal i Lideratge.

Calendari
Lliurament de documentació

Consulta la presentació d'aquesta activitat des d'aquest enllaç

Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Dirigit a professionals, botiguers/es o petites empreses amb canal de venda tradicional que es plantegin la seva entrada en el canal digital, a professionals que no disposin de botiga física i que vulguin començar a vendre el seu producte o servei a través del eCommerce i, a agrupacions sectorials i gremis que tinguin previst dotar de formació als seus associats i associades i oferir així una nova via de negoci.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.