bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Sol·licitud d'assessorament: Associació o Cooperativa? Criteris a tenir en compte.

Activitats Emprenedoria

Servei d'assessorament a projectes de persones emprenedores en l'Economia Social i Solidària de forma presencial i col·lectiva per a tractar les principals diferències entre associacions i cooperatives.

Contingut

Benvingudes i benvinguts al nou servei d'assessorament col·lectiu de Barcelona Activa.

Amb aquest servei esperem poder oferir-vos el millor servei d'assessorament i un accés més ràpid als equips d'assessorament per a projectes emprenedors.

Estem en una fase inicial d'aquest nou model i ens queda molt per a millorar però esperem que entre tots ens puguem ajudar.

En aquesta reunió d'assessorament farem als projectes participants una presentació curta de possibles formes jurídiques i fiscalitat bàsica per a projectes de l'Economia Social i Solidària (ESS) amb l'objectiu principal d'aclarir dubtes entre la figura de l'associació o la cooperativa.
Us recomanem: - Utilitzeu aquest servei compaginant-ho amb la formació i l'assessorament personalitzat individualitzat que posem a la vostra disposició.

Calendari
Més informació

Els assessoraments es realitzaran en català o castellà a voluntat de la persona emprenedora. Si finalment no podeu venir, si us plau doneu-vos de baixa en el vostre espai personal o bé enviant un mail a emprenedoria@barcelonactiva.cat. Si veniu més enllà dels primers 15 minuts no us podrem atendre i caldrà demanar una nova cita.


Persones emprenedores

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.


Activitats Relacionades