bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

La salut de la cooperació: condicionants necessaris per la cooperació (NOVA)

Desenvolupament Socioeconòmic de Proximitat

En aquesta activitat es treballarà a partir de reflexions, vivències i eines sobre el treball cooperatiu com a manera de vèncer dificultats. En el taller es farà un treball personal sobre les condicions i característiques pròpies de les relacions de cooperació i aprendrem un conjunt d'eines i recursos per poder utilitzar i posar en pràctica en l'entorn de treball o en el propi projecte d'emprenedoria.

Contingut

El taller és eminentment pràctic i s'abordaran els següents aspectes:
- Condicionants materials
- Condicionants immaterials
- La gestió dels temps
- Tipus de connexions i freqüències
- La tensió creativa com a motor de transformació

KIT DE COOPERACIÓ! Aquesta càpsula forma part d'un itinerari formatiu sobre cooperació en l'emprenedoria social. L'objectiu de les 4 càpsules és explorar i experimentar com l'Economia Social Solidària aborda les estratègies, les eines i els recursos en les relacions de cooperació. Us recomanem inscriure-us a totes les càpsules:

El punt de partida per cooperar: lideratges compartits i eficàcia
La cooperació versus la competència en l'emprenedoria social: casos d'èxit
Cooperar implica conflicte, conflictuem?Calendari
Més informació

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.
Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!
Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.

Persones interessades en la fórmula cooperativa o que tenen intenció d'apropar-se a les pràctiques de la cooperació en l'àmbit de l'empresa o l'emprenedoria social cooperativa.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.