bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

L'Economia Social i Solidària, laboratori d'innovació social

Desenvolupament Socioeconòmic de Proximitat

Sessió per conèixer d'una manera viva i participativa què és l'Economia Social i Solidària (ESS), partint de casos concrets inspiradors i de la pròpia experiència per formular plegades què és l'ESS, el seu origen i evolució, les seves principals branques i característiques, els reptes que ha d'afrontar i l'abc per iniciar un projecte d'ESS.

Calendari
Més informació

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.
Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!
Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.

Persones i empreses interessades en conèixer l'ESS i iniciar un projecte d'emprenedoria social col·lectiva i/o cooperativa.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.