bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Taller pràctic d'ideació col·lectiva en emprenedoria social i solidària (NOVA)

Desenvolupament Socioeconòmic de Proximitat

Com podem cobrir les necessitats col·lectives des de solucions també col·lectives a través d'una oferta de mercat o socioeconòmica? Des de l'Economia Social i Solidària podem donar resposta a aquestes necessitats i reptes socials a partir d'una proposta de valor ad hoc, adaptada a les circumstàncies del territori i de les persones i des del propi mercat social. La metodologia de la càpsula s'orienta a l'acompanyament en la ideació col·lectiva amb dinàmiques de grup que permeten construir un punt de partida per donar una resposta col·lectiva als reptes i necessitats socials.

Contingut

El taller serà eminentment pràctic i s'abordaran els següents aspectes:

- Tècniques de producció d'idees per generar idees d'emprenedoria social
- El relat d'emprendre socialment
- Concepte d'oportunitat: com passar de la idea a l'oportunitat
- Processos de generació d'emprenedoria social col·lectiva
- Idees de negoci d'emprenedoria social col·lectiva que ja funcionen

Formadora: Ana Álvarez


Calendari
Més informació

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.
Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!
Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.

Persones interessades en la fórmula cooperativa i/ o col·lectiva, persones emprenedores o iniciatives de l'Economia Social i Solidària en procés de definició.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.