bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Com posar preu als teus productes: el valor afegir i com posicionar-nos

Activitats Emprenedoria

En aquest taller, la persona emprenedora coneixerà quines són les variables que ha de tenir en compte per fixar el preu als seus productes i com calcular-ho i la importància que té aquesta decisió sobre la seva empresa.

Monosessió: 1 sessió de 4 hores

Activitat gratuïta

Contingut

La fixació del preu dels nostres productes és un element clau en l'estratègia de la nostra empresa. Depenent de l'objectiu que vulguem aconseguir i de les variables del nostre mercat haurem de fixar un preu o un altre. Aquest taller t'ajudarà a minimitzar els errors d'una mala decisió en la fixació de preus.

OBJECTIU GENERAL:
En aquest taller, la persona emprenedora coneixerà quines són les variables que ha de tenir en compte per fixar el preu als seus productes i com calcular-ho, així com i la importància que té aquesta decisió sobre la seva empresa.

OBJECTIUS ESPECÍFICS:
Conèixer les dimensions del concepte preu
Conèixer la importància del preu en el posicionament del nostre producte al mercat
Conèixer els diferents mètodes de càlcul del preu d'un producte
Saber modular el preu del producte depenent dels objectius que ens plantegem

TEMARI
1. Introducció i objectius.
2. El concepte de valor dels nostre producte o servei.
3. Els nostres productes/serveis no costen, VALEN.
4. El preu com a element de percepció del posicionament del nostre producte.
5. El desposicionament del nostre producte pel preu.
6. Eines de càlcul òptim del nostre preu. Desenvolupament individual.
7. La repercussió de fer un descompte. Cas pràctic.
8. Rebaixes, oulets, liquidació destocs, accions de preu per accelerar vendes.
9. Resum de conceptes i tancament de la sessió.

Activitat impartida per Sergi Manaut i Carlos Pérez de Galactinet

Calendari
  • Dimarts 18 de Juny de 2019 Horari: 09:30 - 13:30h.
  • Obertura de la inscripció 03/06/2019 a les 00:00h.
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a lapartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà. Com_posar_preus_els_teus_productes.pdf Horari

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.