bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

"Afterwork" Lidera el Canvi

LIDERA

Els Afterworks Lidera el Canvi són espais de networking a disposició de les dones professionals de la ciutat per tal d'ampliar la seva xarxa professional i debatre temes d'interès. El 26 de juny, i en el marc de la Jornada LIDERA, celebrem el darrer Afterwork de la temporada, i aprofitarem per posar el focus en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS) que han definit les Nacions Unides en la seva agenda 2016-2030, i com podem incorporar-los en la nostra organització des d'una posició de Lideratge.

Contingut

En el marc del programa "Lidera el Canvi" (per a més informació, fes clic aquí), t'invitem a aquesta activitat de networking oberta a totes les dones professionals, directives i pre-directives que ens hi vulguin acompanyar.

CONTIGUTS I ESTRUCTURA

L'activitat s'estructura en les següents parts:


> 17:45 h - 18:00 h: Registre de les participants.

> 18:00 h - 18:05 h: Benvinguda

> 18:05 h - 18:50: Ponència a càrrec de Nathalie Detry, conferenciant, consultora, formadora i coach. Autora del llibre "Alas de Mariposa, las claves de la trasnformación personal y profesional".


@nathaliedetry


> 18:50 h - 19:30 h: Acte de reconeixement i lliurament de diplomes a les mentores directives del programa Lidera el Canvi i a les professionals certificades en la plataforma Conselleres i Directives.


> 19:30 h - 19:55 h: Networking dirigit

> 19:55 h - 20:00 h: Tancament i conclusions

Calendari
Més informació

L'activitat es realitzarà a l'auditori del Cibernàrium, Edifici Media TIC (c/Roc Boronat, 117, 08018 Barcelona). Es prega puntualitat.


Per a qualsevol suggeriment o comentari, podeu escriure'ns a escoladones@barcelonactiva.cat

Dones professionals, directives i pre-directives.


Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.