bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Lean per a tothom

Activitats Emprenedoria

El terme Lean es tradueix literalment de l'anglès com allò que és magre (com ara la carn magra). És a dir, és el que queda si eliminen tot el que sobra. Lean aplicat al món del negoci és justament una fórmula per minimitzar esforços, riscos i despeses innecessàries en un determinat negoci. Monosessió: 1 sessió de 4 hores. Activitat gratuïta

Contingut

En aquest taller simplifiquem les idees bàsiques de la sofisticada metodologia Lean Startup perquè qualsevol persona amb un projecte de negoci o amb empresa pròpia pugui aprofitar els avantatges de la lògica magra (o Lean) al seu dia a dia. La persona participant podrà sortir del taller amb les nocions pràctiques necessàries per a aplicar Lean Startup al seu propi negoci, sigui o no de base tecnològica.

OBJECTIU GENERAL:
Aprendre a posar acció a les teves idees de negoci, tot perdent la por de provar noves idees de negoci amb clients reals abans de llançar-los i desfent-te del perfeccionisme que bloquejen a la persona emprenedora.

OBJECTIUS ESPECÍFICS:
Accelerar els processos d'aprenentatge a partir dels teus clients
Estalviar temps, esforços i inversió en nous negocis
Accelerar l'anàlisi prèvia al llançament dun negoci
Aprendre a formular versions en molt baixa fidelitat de les teves idees de negoci

TEMARI:
1.- Què significa Lean i com s'aplica al negoci
2.- Com pot ajudar Lean a un negoci no necessàriament tecnològic.
3.- Simplificant els processos: Lean per a tothom
Business Model Canvas per a tothom
Empathy Map per a tothom
Customer Journey per a tothom
Value Proposition Canvas per a tothom
Dissenyant mètriques i experiments per a tothom
Implementar experiments per a tothom
Analitzant experiments i presentant decisions per a tothom

Activitat impartida per Diana Moret, fundadora de Pandorahub, emprenedora social i consultora de disseny i investigació centrades en les persones.

Calendari
  • Dimarts 11 de Desembre de 2018 Horari: 16:00 - 20:00h.
  • Obertura de la inscripció 26/11/2018 a les 00:00h.
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a lapartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà. Pandorahub_Starting_Legal_Aplica_Lean_a_cualquier_negocio_OCT.pdf Horari

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.


Activitats Relacionades