bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Noves maneres de finançar projectes emprenedors socials, ambientals i culturals

Activitats Emprenedoria

Tens un projecte emprenedor amb vocació social, ambiental o cultural? Necessites recursos econòmics per tirar-lo endavant? Vine a conèixer les plataformes i entitats que actualment financen projectes com el teu; esbrina què et poden oferir i com adreçar-t'hi.

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Contingut

Tens un projecte emprenedor amb vocació social, ambiental o cultural? Necessites recursos econòmics per tirar-lo endavant?

En una època de crisi i de manca de recursos públics, provocada en part pel sistema financer vigent, la forma de finançar els projectes emprenedors ha canviat radicalment. Quan els projectes tenen, a més, una vocació social, ambiental, cultural, la recerca de recursos econòmics es converteix en un gran repte.

La bona notícia és que han sorgit amb força noves maneres de finançar-se, i que ha sorgit tot un sector financer nou en ple creixement, el de les finances ètiques, que proporciona alternatives ètiques i pràctiques alhora de cobrir les necessitats de les empreses i persones emprenedores que necessita recursos econòmics.

Vine a conèixer les plataformes i entitats que actualment financen projectes com el teu; esbrina què et poden oferir i com adreçar-t'hi.

Objectiu general:
Introduir les persones emprenedores a les finances ètiques i orientar-les sobre com participar-hi i utilitzar-les.

Objectius específics:
- Conèixer les principals característiques de les finances ètiques, així com les seves diferències respecte a les finances convencionals.
- Conèixer les principals entitats radicades a Catalunya d'aquest sector.
- Conèixer els productes i serveis que ofereixen.
- Conèixer les vies per participar en aquestes entitats.

Temari
1. Marc conceptual de les finances ètiques: característiques i diferències respecte al sector convencional.
2. Les finances ètiques a Catalunya:
a) L'ecosistema català de finances ètiques catalanes: entitats i funcions
b) Els productes que ofereixen

Activitat impartida per Pere Ribas, de Calidoscoop, SCCL.

Activitats que incorporen la perspectiva i els valors de les #AltresEconomies

Calendari
  • Divendres 13 de Setembre de 2019 Horari: 09:30 - 11:30h.
  • Obertura de la inscripció 29/08/2019 a les 00:00h.
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a lapartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.
Per a participar en aquesta activitat es recomana portar el següent material: noves_maneres_de_financar_projectes.pdf Horari

Per a persones emprenedores que tinguin un projecte emprenedor amb vocació social, ambiental o cultural.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.


Activitats Relacionades