bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Tècniques de Growth-Hacking

Activitats Emprenedoria

Si vols fer créixer el teu negoci de manera exponencial, hauràs d'aplicar les noves tècniques d'adquisició de la clientela més innovadora i estalviant costos. Aquestes son les tècniques que fan ser les empreses amb creixement més ràpid.

Monosessió: 1 sessió de 3 hores

Activitat gratuïta

Contingut

Objectius generals:

Donar formació a futurs/es o actuals managers per a que apliquin aquests coneixements en les seves empreses.

Temari:

1. Què és Growth-hacking?
2. Fast Lead generation
3. Social Media Hacking
4. Tres casos pràctics

Activitat impartida per Diego Torres López

Calendari
  • Divendres 25 d'Octubre de 2019 Horari: 15:30 - 18:30h.
  • Obertura de la inscripció 10/10/2019 a les 00:00h.
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a lapartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.


Consulteu el material del curs aquí:
Growth_Hacking.pdf Horari

Persones emprenedores que tenen un perfil comercial per multiplicar la productivitat del seu equip per 10. Perfils emprenedors, managers o empresaris.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.


Activitats Relacionades