bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Com fer la teva previsió de vendes

Activitats Emprenedoria

Sessió que facilita una pràctica visió global de com fer les previsions de vendes. Enfocada tant a negocis offline i online. Facilita eines d'aplicació immediata..

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Contingut

TEMARI
1. Visió global de possibilitats i referents que hi ha.
2. Mètodes de Previsió de Vendes més habituals (quan hi ha històric de dades).
3. Opcions més eficaces per a calcular Previsions de Vendes quan no hi ha dades anteriors.
4. Cas pràctic real de previsions per a un Restaurant.
5. Consells i orientacions per si les Previsions són en un negoci online.


Activitat impartida per Xavier Fumanal, fundador, CEO i consultor de JFK Inteligencia y mejora competitiva i formador de Vendes, Habilitats, Màrqueting i Estrategia.

Calendari
  • Dimarts 29 d'Octubre de 2019 Horari: 18:00 - 20:00h.
  • Obertura de la inscripció 14/10/2019 a les 00:00h.
Lliurament de documentació

És imprescindible presentar el DNI, NIE o passaport per a poder assistir als seminaris.

Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a lapartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.
Per assistir en aquesta sessió, es recomana portar imprès el següent material:

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.


Activitats Relacionades