bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Sessió formativa per a emprendre en l'Economia Social i Solidària

Emprendre amb Barcelona Activa és fàcil

Donar informació a persones i grups emprenedors sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en la que es troba tant el projecte com l'equip gestor.

Contingut

Voleu impulsar un projecte socioempresarial amb impacte social i ambiental? Voleu fer-ho de manera participativa i tenint en compte la perspectiva de gènere i l'impacte que genereu al barri?

A la sessió informativa per emprendre en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària
us explicarem els recursos de Barcelona Activa per acompanyar-vos en la posada en marxa de la vostra idea i com el vostre projecte podrà ser acompanyat al Servei d'Assessorament tècnic en Economia Social i Solidària.

En aquesta sessió realitzarem també un primer apropament als trets més característics de l'Economia Social i Solidària, explorarem les diferents formes jurídiques que podeu triar per constituir-vos (amb o sense ànim de lucre) i revisarem els tràmits que cal cursar, així com diferents opcions de finançament i subvencions existents per a la creació dels vostres projectes.

Al participar, rebreu també, la clau d'accés personal a les eines de bcn.cat/emprenedoria, com ara l'aplicatiu per l'elaboració del Pla d'Empresa Online, i podreu inscriure-us en les diferents activitats impulsades per Barcelona Activa dirigides a persones i col·lectius emprenedors que busquin engegar una iniciativa d'Economia Social i Solidaria.
Les sessions informatives es realitzen un cop a la setmana, i en diferents horaris de matí i tarda.

A continuació us facilitem els materials que utilitzarem durant la sessió formativa.

MaterialSINFOESS.pdf Horari

Calendari
  • Dimecres 11 de Juliol de 2018 Horari: 10:30 - 12:30h.
  • Obertura de la inscripció 26/06/2018 a les 00:00h.
  • Dimecres 18 de Juliol de 2018 Horari: 10:00 - 12:00h.
  • Obertura de la inscripció 03/07/2018 a les 00:00h.
  • Dimarts 24 de Juliol de 2018 Horari: 10:30 - 12:30h.
  • Obertura de la inscripció 09/07/2018 a les 00:00h.
Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 2 días laborables d'antel·lació a través del correu electrònic emprenedoria@barcelonactiva.cat, per a què un altre usuari pugui aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria dels assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Aquesta sessió està pensada per a persones i col·lecitus emprenedors dins de l'Economia Social i Solidaria.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.


Activitats Relacionades