bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/Óries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Jornada emprenedora al districte: Sants-Montju´c

Activitats Emprenedoria

Els 2 objectius principals de la sessiˇ sˇn: - Fomentar l'emprenedoria al districte de Sants-Montju´c - Informar i facilitar eines i recursos a les persones que vulguin encetar un projecte d'emprenedoria comercial, empresarial i/o d'economia social i solidÓria al territori.

Contingut

Tens un projecte d'emprenedoria i no saps quins passos has de seguir? Vols obrir un comerç al districte de Sants-Montjuïc? T'agradaria treballar desenvolupant un projecte relacionat amb l'economia social i solidària? En aquesta activitat t'aproparem a experiències reals d'emprenedoria del territori amb l'objectiu d'ajudar-te a desenvolupar el teu projecte i que puguis tenir en compte diferents aspectes pràctics en les fases inicials. A més, podràs fer preguntes als ponents sobre quines són les passes que han seguit, les barreres que s'han trobat i com se n'han sortit


 CONTINGUTS DE LA JORNADA:

Xerrada inicial:  Diagnosi socioeconòmica del districte de Sants-Montjuïc i programes d'acompanyament a l'emprenedoria. A  càrrec de Barcelona Activa i de Coopolis.

Crear una empresa. Les claus per emprendre a Sants-Montjuïc. Taula rodona amb experiències d'èxit que analitzaran l'emprenedoria en clau territorial. Hi participaran:

- Dimitri Zoffoli. La vaca coworking. Espai de cotreball de Poble-sec
- Joan Bardella. CopNet S.C.C.L. Econeteges i atenció domiciliària de persones depenents de Sants.
- Mònica Planas. Hakuna Bcn. Il·lustracions amb solidaritat

- Linda Parenzan. Symi Pastisseria. Pastisseria d'autor


Calendari
MÚs informaciˇ
Per a garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.


En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Adrešat a :

- persones de Sants-Montju´c que vulguin emprendre
- persones d'altres territoris que vulguin emprendre al districte de Sants Montju´c
- persones de Sants-Montju´c que han comenšat recentment un projecte d'emprenedoria i vulguin reforšar la seva  xarxa i/o trobar recursos per desenvolupar els seus projectes.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pÓgina Ús perquŔ totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automÓticament quan es produeix la baixa d'una inscripciˇ o bÚ quan programem les noves sessions.