bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

La Comunificadora Punt i Seguit

Altres Economies

Conèixer, dialogar i fer aportacions als projectes participants de la cinquena edició del programa La Comunificadora, programa d'impuls de projectes d'economia col·laborativa en el marc del model procomú (entenent-ho com la producció i autogestió comunitària d'un recurs compartit)

Contingut

Arriba a la fi la cinquena edició de La Comunificadora, el programa de Barcelona Activa que impulsa iniciatives emprenedores de l'economia col·laborativa amb enfocament procomú, amb la sessió La Comunificadora; Punt i Seguit. En aquesta sessió, que tindrà un format obert a tot el públic, es donaran a conèixer els projectes participants de l'edició d'enguany que presentaran els seus objectius, els reptes als quals estan fent front i com s'imaginen la seva evolució futura.

De la mà de femProcomuns i LabCoop, les organitzacions que imparteixen el programa, iniciaran amb una ronda d'exposicions orals on coneixerem els projectes participants: quin és el seu model d'activitat? Com el faran sostenible? Quins reptes estan enfrontant? Quines opcions estan explorant?

Tot seguit, s'obrirà un espai participatiu on les iniciatives convidades i les participants podran plantejar dubtes i fer aportacions i suggeriments directament als projectes.

Els projectes participants que es presentaran són Aire Circ Social; CUBIC, Cooperativa d'Usuàries de la Bicicleta; Desdelamina.net; Demolab; Dúnia; Ecoviure intergeneracional; Espai Crisàlida-Pupang; Techbloom; TheMermiProject; i Enxarxa't.

Així doncs, si formeu part d'una organització o un projecte d'emprenedoria en l'àmbit de l'economia col·laborativa amb enfocament procomú, o simplement voleu conèixer i aportar a experiències reals d'aquest àmbit, us convidem a participar-hi. No us quedeu fora! Les places són limitades.

Les persones que no tinguin un CIF d'empresa, per fer la inscripció podreu posar el vostre NIF/NIE.

En cas de tenir dificultats per a inscriure-us, contacteu a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat o truqueu al 933 20 34 04.

En cas de tenir alguna necessitat especial d'accessibilitat a cobrir, amb un mínim de 5 dies d'antelació, contacteu a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat o truqueu al 933 20 34 04.

Calendari
Més informació

Programa:

17:00 - 17:15 h Presentació i benvinguda Barcelona Activa i Equip de La Comunificadora

17:15 - 18:10 h Ronda de presentació de projectes participantsa LaCo5

18:10 - 18:30 h Retorns als projectes en torn obert de paraula

18:30 - 19:00 h Valoració del programa i Tancament

Projectes d'emprenedoria i organitzacions de l'àmbit de l'economia col·laborativa orientats a un model procomú o al cooperativisme de plataforma.
Persones interessades en l'economia col·laborativa orientada a un model procomú o al cooperativisme de plataforma

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.