bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

ISE- SESSIÓ INFORMATIVA PROGRAMA LA COMUNIFICADORA

Activitats Emprenedoria

Conèixer la cinquena edició del programa La Comunificadora, programa d'impuls de projectes d'economia col·laborativa en el marc del model procomú (entenent-ho com la producció i autogestió comunitària d'un recurs compartit)

Contingut

Tens un projecte de l'àmbit de l'economia col·laborativa orientats a un model procomú o al cooperativisme de plataforma que necessita acompanyament o vols col·laborar amb altres per fer-lo possible?
Vols aportar les teves habilitats de desenvolupament, de tecnologia lliure, o en altres àmbits a projectes d'aquest tipus?

La Comunificadora és un programa d'impuls de Barcelona Activa per a projectes d'economia col·laborativa orientats al procomú (entenent-ho com la producció i autogestió comunitària d'un recurs compartit) i al cooperativisme de plataforma, en el marc de l'ecosistema d'Economia Social i Solidària. Es dirigeix a col·lectius o persones individuals que es vulguin afegir a un equip i que volen participar en la transformació de l'economia a través de projectes col·laboratius amb una forta dimensió comunitària.
El programa comença al febrer i acaba al juny. Els projectes participants tenen accés a un itinerari flexible i personalitzat consistent en formacions, tallers de capacitació, tutories i assessorament individual, espais de treball col·laboratiu entre equips i trobades amb iniciatives de l'àmbit de l'economia col·laborativa i de l'Economia Social i Solidària.

Calendari

Projectes de l'àmbit de l'economia col·laborativa orientats a un model procomú o al cooperativisme de plataforma
Persones interessades en sumar-se a un projecte de l'àmbit de l'economia col·laborativa orientat a un model procomú o al cooperativisme de plataforma

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.