bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Punt d'Acollida i Orientació

Desenvolupament Socioeconòmic de Proximitat

Des de Barcelona Activa volem orientar-vos en la vostre formació específica , la recerca de feina i a explorar les possibilitats d'emprendre en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària

Contingut

El Punt d'Acollida i Orientació és un Servei especialitzat per informar i orientar a les persones interessades en formar-se, treballar o emprendre en l'àmbit de l'economia social i solidària i a les empreses del sector, durant i després de la COVID-19.

Podeu demanar una cita prèvia i us atendrem a InnoBA, el centre de referència en innovació socioeconòmica de Barcelona Activa, al carrer Perú, 52.  ( en aquest moment l'atenció presencial només serà els dijous, la resta de dies les atencions seran on line o telefòniques, segons la vostra disponibilitat)

També podeu assistir a la sessió informativa mensual, on us presentem tots els recursos i les properes sessions informatives i programes que us oferim en matèria d'Innovació Socioeconòmica. Inscriu-te aquí.

Calendari
Més informació

Si teniu algun dubte podeu contactar a:  innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat

Entenem per Economia Social i Solidària totes aquelles pràctiques econòmiques transformadores que tenen com a tret característic una altra manera de fer economia, tot prioritzant la satisfacció de les necessitats de les persones. Aquestes iniciatives incorporen, també, la perspectiva de gènere i tenen un alt compromís amb la comunitat, la cura del seu impacte en l'entorn i aposten per una gestió democràtica i participativa.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.