bcn.cat/emprenedoria

Des del 02/05/2019 al 27/09/2019:
el servei espai d'auto ús serà de 9h a 15h.

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Resultat de la cerca - Ordre alfabètic

ADDIT·ION
Addit·ió és un estudi de disseny amb seu a Barcelona, format per joves, innovadors i apassionats dissenyadors de productes especialitzats en disseny per a fabricació additiva. Després de treballar durant els últims 3 anys en la indústria de fabricació additiva juntament amb HP i les seves impressores Multi jet Fusion, ens vam adonar que, encara que la tecnologia ja està presentant el seu potencial complet, les empreses de tot el món encara no estan llestes per a la seva adopció. Creiem en la Fabricació Additiva com un element de canvi global, i farem el nostre part per tractar d'accelerar aquest procés d'adopció fent el que més gaudim: · Disseny per a serveis de fabricació additiva. · Capacitacions i tallers per a estudiants i empreses. · Disseny generatiu i optimització de topologia. · 3D Ió Lab. Tingui en compte que, siguin quines siguin els seus objectius per a Fabricació Additiva, solament els aconseguirà si dissenya des del principi. Vols ser un Ió? :)

Airning
Airning és una start-up de gestió d'incidències aèries, especialitzada en retards de llarga duració (+3h), cancel·lacions i denegacions d'embarcament. Airning basa la seva activitat en la legislació europea, que permet obtenir indemnitzacions d'entre 250 a 600 euros per persona. Volem ajudar a tots els passatgers que pateixen retards i cancel·lacions per part de les aerlínies a què siguin compensats pels perjudicis que han patit.

Amalia Marquez BCN
Amalia Márquez BCN es una petita empresa de roba i complements, de confeccio artesana i sostenible, amb tres línies de producte i una de serveis. Amalia Márquez BCN (roba de disseny urbà). Amaliasbag's (Complements fets amb materials reciclats) i BCN Collection, aquesta línia de producte està enfocada al sector turístic i consta de peces bàsiques, samarretes, bruses i fulards amb estampats exclusius d'imatges de Barcelona, fotografies artístiques en emprimació digital, oferint una alternativa de qualitat al típic subvenir. Els serveis a tercers són; disseny, patronatge, tall i confecció a petits fabricants i dissenyadors.

BCN RESOL (B-Resol) (UOC)
A BCN RESOL ODR SOLUTIONS som especialistes en la resolució de conflictes a través de dispositius mòbils, i B-resol és la nostra solució. B-resol, l'App Anti-Bullying, és una innovadora aplicació mòbil dissenyada per donar veu no tan sols a les víctimes d¿assetjament, sinó també als testimonis. Però B-resol encara va més enllà. Incorpora una segona funcionalitat: un procés complet de resolució dins de l'aplicació per resoldre qualsevol tipus de conflicte a l'escola fent servir un mètode únic i específic que implementa mediació entre companys. No només es resol el problema, sinó que els estudiants aprenen a créixer a partir de l'experiència. Si els nens aprenen a gestionar els conflictes i ser part de la solució, de ben segur que tindrem millors adults i una societat millor. "

BeChallenge

Beom
Ganes de treuret l'ansietat de sobre? Beom es l'acadèmia de l'hàbit feta a la teva mida. Tonifica cos i ment amb els nostres cursos i classes de yoga, meditació i mindfuness. Descobreix dintre de tot el ventall de dinàmiqes quines t'agraden més i crea el teu propi ritual, nosaltres t'ajudem en tot moment per tal que sigui perfecte. A més, podràs accedir a descomptes, cursos, xerrades en directe i molt més a Beom, la Academia de Salud presencial i online on aprendràs a viure en modo relax, sense esforços ni perdues de temps. T'apuntes a Beom i viure una vida millor?Cercador del directori

Camps de la cerca Nom de l'empresa
Sector de l'activitat1 2 ..4 Següent Següent